KONCEPTET

PÅ VANDET MIDT  I ODENSE

Den fine kobberkasse har ligget på vandet i Odense havn siden 2014, hvor den var kendt under navnet 'Den Fede And'. I 2017 skiftede navnet så til Copper Box, men hyggen fortsatte i samme stil. Copper Box har igennem alle årene været kendt for at skabe den helt perfekte stemning med dejlig mad og smilende betjening for diverse selskaber såsom konfirmation, bryllup, sommerfest, firmamøde, barnedåb, mm. Kun fantasien sætter grænser! Copper Box har den heldige placering på Odense havn, hvor atmosfæren taler for sig selv.

Du har hele året rundt mulighed for at holde din fest ombord på båden, hvor i både kan benytte de hyggelige indendørslokaler samt udendørsarealerne på tagterrassen med en af byens bedste udsigter. Indendørs er der plads til 45-60 spisende gæster afhængigt af opstilling af borde samt om der ønskes buffet eller bordservering. Kontakt os for at se lokalerne samt høre mere omkring mulighederne til din fest. 

Vi gør opmærksom på, at man skal være mindst 25 personer (eller betale for mindst 25 kuverter) for at booke båden. Vi tilbyder ikke længere ala carte, men fungerer udelukkende som selskabslokale, hvor vi står for mad, drikkelse og betjening. 

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

TEL 31400028

 Finlandkaj · 5000 Odense C

© 2017 by Copperbox. Proudly created by MBSEE