
MENUER

Sammensæt din 3 retters menu!
Vælg imellem vores 3 forretter, 3 hovedretter og 3 desserter. Du kan også vælge vores lækre buffet, hvor du er sikret, at der er noget til alle smage.
* Vi gør opmærksom på at menuen ændres for hver sæson.

Forretter
- Vælg én af følgende forretter
Rimmet laks
med ramsløgmayo, peberrod, løg, radise, stenbiderrogn, karse og dild.
Multe i pango
med jordskokker, urter og jomfruhummerbisque.
Grønne og hvide asparges
med krydderurtesalat, spinat og sauce hollandaise. Serveres med rejer eller hjemmerøget filet.
Hovedretter
- Vælg én af følgende hovedretter
Unghanebryst
fyldt med spinat, løg og vesterhavsost.
Serveres med spidskål, løg, bacon og safransauce.
Rosastegt oksefilet
Serveres med løgpuré, små rødbeder, onion rings, sauce bordelaise.
Svinemørbrad
bagt med soufflefars og urter
sauteret spidskål og porer, ristet majroe, syltede løg.
Serveres med svampesauce.
Alle hovedretter serveres desuden med valgfri pommes.
Vælg mellem: Pommes rissoliés, pommes anna
eller pommes duschese
Desserter
- Vælg én af følgende desserter
Rabarberkompot
hvid choko gannashe, tuille med lakrids,
kokos og skovsyre.
Choko en cocotte
karamelcreme, krystalliseret choko
og rabarbersorbet.
Citron bavoix
med gele, nøddecrumble, lakridsurter
og vanillecremeis.
Efterårsbuffet
Hovedret/forret på buffet
Røget bogense laks med friske urter, rygeost radiser og malt
Grillede grønne asparges hjemmerøget filet små salater og friteret capers
Quiche lorraine tærte med porrer og bacon
Langtidsstegt nakkefilet (a la pulled pork) med rosmarin og bbq sauce
Hvidløgsmarineret kylling med timian
Rosastegt kalv med ovnstegte rødbeder og gulerødder
Pommes rissolies med persille
Flødekartofler
Bearnaisesauce
Rødvinssauce
3 sprøde salater med honning/senneps vinegrete
Dessert buffet
Rabarbertærte med creme fraiche
Chokolade brownie med bær
Tiramisu fromage
Rørt iscreme
Frugtfad